ua en ru

У РНБО уточнили, чому слова Голомші і Замани відсутні на стенограмі

У РНБО уточнили, чому слова Голомші і Замани відсутні на стенограмі Фото: Радбез дав додаткове ро'зяснення по стенограмі

Бо вони не виступали на цьому засіданні під час офіційного обговорення питань

У Раді національної безпеки й оборони уточнили, чому на стенограмі засідання РНБО від 28 лютого 2014 року відсутні слова М. Голомші та В. Замани. Про це йдеться в додатковому роз'ясненні прес-служби Радбезу, опублікованому 28 лютого.

"Стенограма засідання РНБО від 28.02.2014 р. оформлена, відповідно до всіх чинних вимог. У ній відсутні виступи панів М. Голомші та В. Замани, тому що вони не виступали на цьому засіданні під час офіційного обговорення питань, і, відповідно, не вносили жодних пропозицій для прийняття рішень", - запевнили у відомстві.

"Їхні вигадані спогади є політичним піаром та не відповідають історичній правді. Ці вигадки можуть бути спростовані всіма учасниками тих подій, як це вже зробив Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков", - додали в РНБО.

Нагадаємо, раніше Радбез спростував заяву колишнього першого заступника генпрокурора Миколи Голомші про скорочене подання стенограми щодо анексії Криму.