ua en ru

Служитель храму в Пакистані зарізав кинджалом 20 осіб

Служитель храму в Пакистані зарізав кинджалом 20 осіб Фото: у храмі виявили 20 тіл

Підозрюваний Абдул Вахід бив парафіян нібито для їх очищення

Доглядач храму Абдул Вахід разом з 4 спільниками вбив 20 осіб у місті Саргодха, Пакситан. Про це повідомляє Dawn, посилаючись на очевидців та заступника комісара Алі Чату.

"Про масові вбивства в храмі повідомила поранена жінка, якій вдалося втекти з місця вбивства і потрапити в міську лікарню. 4 людини включаючи цю жінку, зуміли врятуватися, але були поранені", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, поліція виїхала до храму, де заарештувала підозрюваного Абдул Вахіда і 4 його спільників. Потерпіла також повідомила, що доглядач храму зв'язувався з жертвами по телефону, а в храмі пропонував їм невстановлену речовину. Знаряддям вбивства сторожу храму служив кинджал.

У храмі правоохоронці виявили тіла 20 осіб. Доглядач, за словами поліції, виглядає психічно нездоровим. Вахід також був відомий побиттями парафіян задля їх "очищення".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України викрила злочинну групу в Чернігівській області, яка незаконно позбавила волі і катувала понад 200 осіб, які страждають від наркотичної, алкогольної або іншій залежності.