ua en ru

Смертельна ДТП з таксі в Києві: одна людина загинула, п'ятеро в тяжкому стані

Смертельна ДТП з таксі в Києві: одна людина загинула, п'ятеро в тяжкому стані Фото: ДТП на Окружній у Києві (скріншот відео facebook.com/dtp.kiеv.ua)

На Окружній автомобіль таксі Uber зіткнувся зі Skoda Octavia, яка їхала головною дорогою

У Києві на Окружній дорозі в напрямку Жулянського шляхопроводу сталася дорожньо-транспортна пригода з автомобілем таксі компанії Uber і автомобілем Skoda Octavia, в результаті одна людина загинула, п'ятеро постраждали. Про це повідомила dtp.kiеv.ua у Facebook.

Як повідомив ресурс, водій автомобіля таксі Skoda Fabia перелаштовувався на розворот через швидкісний потік і потрапив під удар автомобіля Skoda Octavia, який їхав головною дорогою.

В результаті таксі відлетіло на газон і перекинулося кілька разів.

"Від цього зіткнення один пасажир загинув на місці. Ще 4 і водій у важкому стані", - повідомило видання.

На місці працюють міліція і швидка допомога.

Жесть у Києві на Окружній: труп і 5 постраждалих! Фабія Убер з 5 пасажирами поїхала на розворот поперек швидкісного потоку. Один пасажир загинув на місці. Ще 4 і водій у важкому стані... Якщо репортаж був цікавий для вас, підтримайте dtp.kiev.ua Приват 4149 6258 0597 9828 Антонов В Дякуємо

Опубліковано dtp.kiev.ua 5 травня 2018 р.

Нагадаємо, 4 травня в Дніпрі водій вантажівки не впорався з керуванням і фуру знесло з дороги на парковку біля магазину, в результаті одна людина загинула і троє постраждали.