ua en ru

Смертельна ДТП в Києві: прокуратура вимагає тримати підозрюваного під вартою

Смертельна ДТП в Києві: прокуратура вимагає тримати підозрюваного під вартою Фото: ДТП в Киеве (facebook.com/ayder.khalilov)

Наразі Володимир Найда перебуває під вартою до рішення суду

Прокуратура подала клопотання обрати тримання під вартою у якості міри запобіжного заходу співробітнику столичного сервісного центру міністерства внутрішніх справ Володимиру Найді, котрий спричинив смертельну дорожньо-транспортну пригоду у Києві. Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган у своєму Twitter.

За словами Сарган, засідання суду відбудеться у вівторок, 14 листопада. Наразі Володимир Найда перебуває під вартою до рішення суду.

Нагадаємо, у понеділок, 13 листопада, на перетині вул. Стеценка і Туполєва сталася потрійна ДТП. За кермом одного із автомобілів - Mazda, перебував працівник київського сервісного центру № 8043 Володимир Найда. Він не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілями "Мітсубіші" та "Нісан". У результаті аварії пасажир "Мітсубіші" отримав смертельні травми, а водій - із тілесними ушкодженнями госпіталізований у лікарню.