ua en ru

Словаччина - Україна: В Жиліні нульова нічия

Словаччина - Україна: В Жиліні нульова нічия Фото: Словаччина - Україна

Українці зіграли важливий матч зі словаками

У Жиліні завершився матч національних команд Словаччини та України в рамках відбору на Євро-2016.

Перший тайм вийшов дуже рівним. Перший момент створили українці, коли Коноплянка пройшов в чужу штрафну і пробив, але не багато не потрапив по воротах. Словаки відповіли небезпечним ударом Хамшика зльоту, з яким впорався П'ятов.

Другий тайм вийшов ще менш яскравим на моменти. Команди були обережними і не хотіли всіма силами бігти в атаку. Тим не менш, небезпека виникала. Так, Кравець повинен був пропускати і не бити головою після пасу Ротаня - за спиною забігав Коноплянка. У Словаччині небезпечно виглядали навіси і простріли на високих гравців словацької збірної.

Тим не менше, матч завершився нульовою нічиєю і Словаччина зберегла 3-очковий відрив від України, залишившись на другому місці. На першому - Іспанія, яка обіграла Македонію.

Словаччина - Україна 0-0
Словаччина:
Козачик - Пекарік (Салату, 51), Шкртел, Губочан, Гьомбер - Мак (Стох, 83), Куцка, Печовский, Дюріш - Хамшик, Віттек (Якубко, 67)
Україна: Пятов - Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук - Степаненко, Рибалка - Ярмоленко, Ротань, Коноплянка - Кравець (Гладкий, 90+1)

Нагадаємо, РБК-Україна провело онлайн-трансляцію матчу Словаччина - Україна.