ua en ru

У Словаччині в ДТП травмовано 25 німецьких туристів

У Словаччині в ДТП травмовано 25 німецьких туристів Фото: оформлення ДТП (pixabay.com)

Трьох травмовано важко, решта зазнали легших травм і пошкоджень

У Словаччині неподалік від міста Трнава 1 липня 2017 року з'їхав із дороги і впав на бік автобус, у якому перебувало 52 німецькі туристи, 25 із них зазнали травм різної тяжкості. Про це повідомила журналістам представник республіканського управління "Швидкої допомоги" Зузана Фуркасова, передає "РИА Новости".

"До місця аварії було відправлено гелікоптер із медичною бригадою, а також машини швидкої допомоги та пожежної охорони. Тих пасажирів, які не постраждали під час події, буде доправлено до місця призначення іншим автобусом", - повідомила Фуркасова.

За словами представника крайової поліції Мартіни Кредатусової, серед потерпілих в аварії загиблих немає, трьох травмовано важко, решта зазнали легших травм і пошкоджень.

Зазначено, що туристичний автобус прямував із курортного міста Пьєштяни на екскурсію до міста Трнава і під час руху з невідомих поки причин з'їхав у кювет та впав на правий бік. Поліція розслідує причини події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Оболонському районі Києва зіткнулися вантажівка кур'єрської служби і позашляховик, у результаті аварії загинув водій позашляховика.