ua en ru

Наступний рік принесе Україні багато невтішних новин, - Єлісєєв

Наступний рік принесе Україні багато невтішних новин, - Єлісєєв Фото: Костянтин Єлісєєв

Ситуація навколо України змінюється через глобальні зміни в Європі і світі

Українцям слід готуватися до того, що наступний рік принесе багато невтішних новин. Про це в інтерв'ю РБК-Україна заявив заступник глави Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв.

"Треба готуватися до того, що наступний рік принесе багато невтішних новин. Ми побачимо абсолютно нову Європу. Я хотів би звернути увагу на президентські вибори у Франції та Австрії, вибори в Нідерландах і Німеччині, конституційний референдум в Італії", - підкреслив Єлісєєв.

Він також заявив, що це можна розцінювати і як сигнал всім українським політикам про те, що не слід забувати, що ситуація навколо України змінюється, і що сама Європа вже не буде такою, як раніше.

"Давайте об'єднуватися, консолідуватися і робити з України історію успіху. Чим успішніше ми будемо у наших реформах, тим потужніше буде підтримка ззовні, і тим ефективніше ми зможемо протистояти несприятливих політичних факторів навколо нашої держави", - закликав заступник голови АП.

Нагадаємо, Костянтин Єлісеєв також розповів, як Україна налагоджує контакти з членами майбутньої команди обраного президента США Дональда Трампа.