ua en ru

Слідство не розглядає версію самогубства правозахисниці Ноздровської

Слідство не розглядає версію самогубства правозахисниці Ноздровської Фото: Дмитро Ценов на мітингу під главком поліції (РБК-Україна)

Про це повідомив керівник поліції Київської області Дмитро Ценов

Слідство не розглядає версію самогубства правозахисниці Ірини Ноздровської, тіло якої було знайдено в понеділок, 1 січня 2018 року, в Київській області. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Дмитро Ценов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Версія самогубства не розглядається", - сказав Ценов на мітингу активістів, які вимагають знайти вбивць Ноздровської біля обласного главку поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві активісти біля Головного управління Національної поліції в Київській області вимагають віднайти та покарати вбивць правозахисниці Ірини Ноздровської.

Тіло правозахисниці, яка перед цим зникла, виявили правоохоронці в одній із річок Київської області 1 січня 2018 року. За попередніми даними, її скинули з моста в річку. Пізніше поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство".