ua en ru

Слідство назвало головну версію смерті Тимчука

Слідство назвало головну версію смерті Тимчука Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Прокуратура розглядає самогубство Тимчука як основну версію його загибелі

Головною версією смерті народного депутата Дмитра Тимчука, тіло якого знайшли у його домі 19 червня, слідство називає самогубство. Про це повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець, передає РБК-Україна із посиланням на "Громадське".

Проте, за її словами, офіційна версія буде оголошена після завершення усіх слідчих дій, зокрема - після судових експертиз та допитів людей, котрі володіють інформацією про причину смерті Тимчука.

"Виходячи зі свідчень близьких осіб, слідство володіє інформацією про те, що останнім часом загиблий перебував у депресивному стані, а останній тиждень не виходив з дому взагалі, як і в день смерті", - розповіла Максимець.

"Прокуратурою також буде призначено низку судових експертиз, зокрема, судово-медичну, балістичну та інші. Також слідство очікує письмове заключення експертів, котрі провели комплексне дослідження тіла загиблого", - зазначила речниця.

Нагадаємо, нещодавно правоохоронці повідомили про нові факти з місця загибелі народного депутата від "Народного фронту". Зокрема, особа, яка була близькою до загиблого Тимчука, заявила що в квартирі, де знайшли тіло нардепа, відсутні декілька ювелірних виробів.

Додамо, на момент смерті Тимчука в його квартирі перебували тільки двоє людей - сам нардеп та жінка.