ua en ru

Слідство у справі голови ЦВК Охендовського триватиме до 14 квітня, - Холодницький

Слідство у справі голови ЦВК Охендовського триватиме до 14 квітня, - Холодницький Фото: Михайло Охендовський

Холодницький назвав п’ять справ, які вважає найважливішими для САП

Слідство у справі голови Центральної виборчої комісії України Михайла Охендовського триватиме до 14 квітня 2017 року. Про це заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в ефірі телеканалу ZIK.

"Щодо Охендовського слідство триває. Строк продовжений до 14 квітня. У нас на завтра запланована нарада із детективами у цій справі. Я наголошую, на момент оголошення підозри були достатні підстави вважати, що ця особа може бути причетною до вчинення злочину. Я цю відповідальність по Охендовському взяв на себе, я підписав підозру без детективів. Якщо детективи зараз виконають вказівки і доведуть вину, буде складено акт. На це і дають відповідні строки", - повідомив він.

Крім того, за словами Холодницького, найважливішими справами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, окрім справи Охендовського, є справи щодо відстороненого глави Державної фіскальної служби Романа Насіров, ОПЗ, ОГКХ та "Укрнафта".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура України визнала Охендовського потерпілим у провадженні щодо незаконного притягнення його як завідомо невинуватої особи до кримінальної відповідальності.