ua en ru

Слідчі НАБУ провели частковий допит Онищенка

Слідчі НАБУ провели частковий допит Онищенка Фото: Олександр Онищенко

Допит Онищенка тривав близько двох годин і був перерваний за ініціативою нардепа

Слідчі Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) провели частковий допит народного депутата Олександра Онищенка за допомогою відеозв'язку. Про це розповіді начальник відділу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Олександр Омельченко, повідомляє "112 Україна".

Як повідомляється, допит Онищенка тривав близько двох годин і був перерваний за ініціативою нардепа.

"Допит Онищенка був перерваний за його ініціативою, і він повідомив, що надалі допит продовжиться, він повідомить нам про час і дату", - розповів Омельченко.

У ході допиту Онищенко підтвердив раніше наведені в ЗМІ висловлювання з приводу корупційних дій та інших злочинів вищих посадових осіб органів державної влади.

"Сьогодні мною спільно з детективом НАБУ за ініціативою Онищенка проведено його допит у порядку статті 232 КПК України у режимі відеоконференції. Дана слідча дія проведено по скайпу. Надані ним відомості будуть досліджені в рамках кримінального провадження і повністю у разі встановлення будуть закінчені досудовим розслідуванням, і обвинувальний акт буде направлено до суду", - сказав він.

Нагадаємо, раніше Онищенко заявляв, що надасть нові компромати на президента України Петра Порошенка і нардепа Ігоря Кононенка в ході допиту НАБУ.