ua en ru

Слов'янськ забезпечений продуктами, - ДонОДА

У Слов'янську магазини повністю забезпечені продуктами харчування. Про це заявив на брифінгу перший віце-губернатор Донецької області Андрій Ніколаєнко

У Слов'янську магазини повністю забезпечені продуктами харчування. Про це заявив на брифінгу перший віце-губернатор Донецької області Андрій Ніколаєнко, йдеться в повідомленні прес-служби Донецької обласної державної адміністрації.

"На сьогодні в Слов'янську магазини повністю забезпечені продуктами харчування за рахунок оптових підприємств, які знаходяться на території міста", - зазначив Ніколаєнко.

Він також додав, що для щоденної безперебійної доставки продуктів в місті була досягнута домовленість з протестуючими та українськими силовиками, в рамках якої ніхто із сторін не перешкоджатиме доставці продовольства до магазинів.

У Краматорську, супермаркети працюють в звичайному режимі. На випадок активізації АТО їх режим роботи буде змінено.

У Костянтинівці продукти надходять своєчасно і в повному асортименті.

"Що стосується Дружківки, там підприємства роздрібної торгівлі працюють в звичайному режимі. Але в зв'язку з ажіотажем на борошно, крупи та цукор, цих продуктів в магазинах міста не вистачає", - повідомив Ніколаєнко.

В інших містах та районах області, в тому числі і Донецьку, підстав для ажіотажного попиту на продукти харчування немає.