ua en ru

Славія - Динамо 1-1: відео голів та огляд матчу

Славія - Динамо 1-1: відео голів та огляд матчу Фото: "Славія" - "Динамо" (twitter.com/slaviaofficial)

"Біло-синім" не вдалося втримати перемогу на виїзді

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів першого матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між празькою "Славією" і київським "Динамо".

Команди почали гру без високих швидкостей і перший тайм закономірно завершився "сухим" рахунком на табло.

Але після перерви активніше почали господарі, створивши більше небезпечних моментів. Однак забити вдалося саме "динамівцям": Вербич відгукнувся на закид з глибини від Сидорчука і в ближньому бою переграв воротаря чехів.

Утримати переможний для себе результат підопічним Олександра Хацкевича не вдалося - вже в компенсований час Гушбауер з пенальті врятував для "Славії" нічию.

"Динамо" везе із Праги результативну в своєму першому матчі сезону в Лізі чемпіонів. Гра у відповідь пройде у Києві на НСК "Олімпійський" 14 серпня, початок - о 19:30.

У разі проходження празької "Славії" "біло-сині" на заключній стадії зіграють проти переможця пари "Стандард" - "Аякс".

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "Сьогодні на полі була якраз та гра, до якої ми готувалися. Багато боротьби, особливо, на другому поверсі, верхових передач. Початок був гарним, ми контролювали м'яч, про що і домовлялися з хлопцями. Але коли ми віддавали м'яч супернику, занадто притискалися до своїх воріт, у результаті, небезпека виникала після підбирань і навісних передач до штрафного майданчика. Результат першого матчу задовільний".

Головний тренер "Славії" Йіндржіх Трпішовскі: "Неоднозначні почуття залишила ця гра. Якби ми не забили м'яч в кінці поєдинку, то зараз, звичайно, не можна було б говорити нічого певного, але цей гол все змінив.

У таких матчах все вирішує реалізація моментів. "Динамо" за весь матч створило два гольових шанси і один з них реалізувало. Ми ж один єдиний гол зуміли вичавити з куди більшої кількості моментів. У підсумку, кінцевий підсумок матчу більше на руку нашому супернику".