ua en ru

Слабкою ланкою в протистоянні екстремістам на Донбасі залишаються місцеві правоохоронці, - ІВ

Слабкою ланкою в силах, протистоять терористам, залишаються місцеві правоохоронці.

Слабкою ланкою в силах, протистоять терористам, залишаються місцеві правоохоронці. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційне опір" (ІС) Дмитро Тимчук.

"Слабкою ланкою у силах, що протистоять терористам, залишаються місцеві правоохоронці. Саботаж і зрада в їх рядах має глобальний масштаб. Це одна з найактуальніших проблем, очевидних шляхів вирішення якої на даний момент немає", - написав він.

При цьому Тимчук прогнозує поповнення місцевою міліцією ополчення у випадку її масового звільнення.

"Вивчення ситуації в регіоні в цілому (і в першу чергу в Донецьку) показало, що залишаються великі питання до місцевої міліції. На жаль, в більшій своїй частині місцеві правоохоронці - саботажники і зрадники... Дані "правоохоронці" є серйозним ресурсом для екстремістських сил. У разі продовження служби в лавах МВС України ці зрадники являють собою величезну загрозу для інтересів країни. Разом з тим, у випадку їхнього масового звільнення ми прогнозуємо моментальне поповнення цими зрадниками терористичних угруповань, де вони продовжать свою антиукраїнську діяльність, тепер вже за гроші Москви", - додав Тимчук.