ua en ru

Швидкісне залізничне сполучення зв'яже Харків і Донецьк з Москвою після 2012 р., - Колесніков

Швидкісне залізничне повідомлення між Харковом і Донецьком на Україні і Москвою буде відкрито після 2012 р. Про це повідомив віце-прем'єр, міністр інфраструктури України Борис Колесніков перед відкриттям другого україно-російського міжрегіонального економічного форуму в Донецьку.
За його словами, з Донецька до Москви можна буде дістатися за 8,5 години. "Ми прискоримо можливість дістатися до головних центрів", - сказав Колесніков.
У Донецьку відбулася зустріч президента України Віктора Януковича і президента Російської Федерації Дмитра Медведєва у форматі "віч-на-віч", інформує прес-служба глави української держави. Після цього почалося пленарне засідання економічного форуму на тему "Науково-технічну співпрацю регіонів і міжрегіональна виробнича кооперація".
Учасники форуму в чотирьох секціях обговорюють конкретні актуальні питання взаємного співробітництва: стан і перспективи розвитку прикордонного співробітництва, міжрегіональне науково-технічну співпрацю, міжрегіональну виробничу кооперацію, співробітництво в галузі транспорту.