ua en ru

СКМ формує медіа-групу на базі телеканалу "Україна"

СКМ ухвалила рішення про створення на базі телеканалу "Україна" медіа-групи. Про це повідомляє прес-служба компанії. На даний момент до складу медіа-групи "Україна" входять:

- загальнонаціональний телеканал "Україна"
- спортивний канал "Футбол"
- регіональний канал "Донбас"
- ТОВ "Медіапартнерство" - сейлз-хаус, що володіє ексклюзивними правами на продаж рекламного часу телеканалів, які входять до медіа-групи
- інтернет-холдинг Digital Ventures.
Згодом все нові телевізійні і інтернет-проекти групи СКМ реалізовуватимуться саме в рамках медіа-групи. У тому числі, вже в рамках медіа-групи будуть запущені:
- спортивний канал "Футбол +", запуск якого намічений на осінь 2010 р.
- кіноканал, запуск якого намічений на кінець 2010 р.
- власний продакшн-хаус - компанія з виробництва власного телевізійного продукту, яка на даний момент знаходиться в процесі формування
- канал новин, який почне мовлення в 2011 р.
В рамках формування медіа-групи компанія СКМ передала ТОВ "Медіа Група Україна" право власності на 99,999% акцій ЗАТ "ТРК "Україна" (телеканал "Україна").
Компанія СКМ - професійний інвестор, який володіє і управляє активами в гірничо-металургійній, енергетичній, телекомунікаційній, банківській, страховій, медійній галузях, а також у сфері рітейлу і нерухомості.
До групи СКМ входять компанії Метінвест Холдинг, ДТЕК, телекомунікаційна група Vega, Сьогодні Мультимедіа, ТРК Україна, ЕСТА Холдінг, Український Рітейл та інші.
100% акцій ЗАТ "СКМ" належать Рінату Ахметову.
ТОВ "Медіа Група Україна" на 100% входить до групи СКМ.