ua en ru

Знижки до 70% на порталі Sladan

Знижки до 70% на порталі Sladan

Як зробити успішну і вигідну покупку - одна з найбільш актуальних і обговорюваних тем на жіночих форумах і журналах.

Щоб здійснити цю саму бажану і вкрай непросту "вдалу покупку", потрібна велика частка везіння і терпіння. Тому дуже добре, що можна не сходячи з місця після недовгих пошуків купити щось значно дешевше.

Знижки, акції і розпродажі все впевненіше входять у наше життя. Якщо раніше багато продавців просто знімали сезонний товар до наступного сезону, то зараз воліють продавати його за зниженою ціною та в рамках акції - тому що в наступному році він втратить актуальність і є ризик взагалі його не продати.

З початку 2017 року в Україні розпочав роботу портал Sladan - один з найбільших джерел інформації про акції і знижки, що діють в інтернет-магазинах.

Ми багато чули про Sladan від друзів і знайомих, і іноді ці чутки були просто нереальними: ніби там можливо купувати речі зі знижкою до 70%, і при цьому вибір великий, а зручний пошук.

Тільки факти

Портал Sladan не тільки розповідає клієнтам, де і яка знижка діє прямо зараз: з його допомогою можна відразу купити приємний товар.

В базу даних порталу внесені тільки ті пропозиції, які відповідають реальності. Це вигідні та цікаві знижки, що дозволяють придбати продукти з реальним дисконтом до 70%. У розділах з дисконтами відсутні порожні позиції, які часто створюються для залучення уваги і розкручування інших ресурсів. На Sladan нові знижки та акції проходять перевірку перед публікацією. А користувачі системи мають доступ до нових пропозицій з перших рук.

Портал розпочав роботу 1 лютого 2017 року, і з кожним днем зростає число його партнерів - українських інтернет-магазинів. На даний момент до проекту приєдналися понад 2000 магазинів, а кількість товарних пропозицій давно перевищила 1000000.