ua en ru

Скендербеу - Чорноморець: Одесити дотиснули албанський клуб

Одеський "Чорноморець" зумів здобути непросту перемогу над "Скендербеу", мінімально програвши в основний час, але вигравши в серії післяматчевих пенальті.

Одеський "Чорноморець" зумів здобути непросту перемогу над "Скендербеу", мінімально програвши в основний час, але вигравши в серії післяматчевих пенальті.

Скендербеу - Чорноморець, 1:0 (по пенальті 6:7)
Голи: Рибай 19
Скендербеу: Шехі Лілай, Гвозденовіч, Радаш, Адемір (Бічай 79), Музака (Німага 85), Ріба, Шкембі, Моріна (Абазі 84), Орелесі, Арапі
Чорноморець: Безотосний, Рієра (Матос 33), Кутас, Антонов (Діденко 110), Сантана, Фонтанельо, Джа Джедже (Прийомів 79), Самодін, Гай, Ковальчук, Бергер

Одесити, окрилені успіхом на рідному стадіоні, прилетіли в Албанію в доброму гуморі. Однак прийом, влаштований гостям з України місцевим клубом, навряд припав до вподоби морякам - досить швидкий гол і напівсумбурна гра впродовж практично всього матчу, яка цілком могла закінчиться перемогою будь-якої з команд ще в основний час зустрічі.

Незважаючи на те, що одесити були ближче до своєї мети, гравці "Скендербеу" залишили по собі дуже приємне враження, команда часом показувала дуже непоганий рівень футболу, з яким було складно впоратися українському клубу.

Серія післяматчевих пенальті вийшла дуже емоційною. Першими "дали маху" албанці, коли вже другий удар не забив Радаш. У відповідь, у "Чорноморця" не забив Лео Матос. Далі пішли ще більші нерви, які здавали і у тих, і у інших. У кінці, до м'яча підійшов Прийомов і забив такий важливий для Одеси м'яч.

Зі стенограмою онлайн трансляції матчу можна ознайомитися тут