ua en ru

Скандал з витоком даних в Facebook не вплинув на прибуток компанії

Скандал з витоком даних в Facebook не вплинув на прибуток компанії

Результати прибутку Facebook перевершили очікування аналітиків

Не дивлячись на скандал з витоком даних користувачів Facebook, це не вплинуло на доходи компанії. Так, чистий прибуток виріс до 5 млрд доларів за три місяці 2018 року, передає The Wall Street Journal.

Наголошується, що також збільшилася кількість користувачів і тепер вона становить до 2,2 млрд людей.

Так, прибуток з однієї акції в розмірі 1,69 доларів, у першому кварталі минулого року цей показник був на рівні 1,04 доларів. Таким чином дохід Facebook зріс на 50% до 11,97 млрд доларів. При цьому чистий прибуток збільшився на 63% - до майже 5 млрд доларів.

За інформацією The Wall Street Journal, результати перевершили очікування аналітиків.

Нагадаємо, раніше в компанії Facebook заявили, що відмовляються давати свідчення на слуханні в Палаті представників Конгресу США.

Зазначимо, що після скандалу з уткечкой даних користувачів, американська компанія Facebook Inc заявила, що збереже цільову рекламу в соціальній мережі і продовжить вимагати від користувачів погоджуватися на неї в якості умови використання Facebook.

Додамо, що скандал з витоком даних пов'язаний з Facebook і Cambridge Analytica торкнувся як мінімум 87 мільйонів користувачів. Тепер, починаючи з дня публікації, Facebook вводить низку змін, наприклад соціальна мережа повинна буде схвалити всі додатки, які запитують доступ до інформації, такої як реєстрація, відгуки, фотографії, повідомлення, відео, події і групи.