ua en ru

СК "Кредо-Класик" збільшила в 2009 р. обсяг зібраних премій на 55,3%, виплати з урахуванням резервів - на 79%.

СК "Кредо-Класик" збільшила обсяг зібраних премій на 55,3% до 500 млн грн, а виплати з урахуванням резервів на 79% в 2009 р. порівняно з 2008 р. Про це на прес-брифінгу, присвяченому ребрендингу СК "Кред -Класик", заявив голова правління компанії Юрій Єфімов.
Також, за його словами, у 2010 р. в компанії очікують зростання премій на 20-25%. Збільшення статутного капіталу не планується. "Вливань, необхідних у статутний капітал, ми зараз не бачимо, у нас достатньо резервів, ми закінчили рік із прибутком, що є не показовим для українського фінансового ринку", - сказав Ю. Єфімов.
Також на прес-брифінгу було оголошено про початок роботи СК "Кредо-Класик" під брендом "Уніка" з 20 квітня 2010 р. "Змінена вся документальна частина компанії. Всі документи змінені, тобто і поліси теж, більше того, всі наші клієнти попереджені про те, що страхова компанія перейменовується", - сказала начальник департаменту реклами, маркетингу і PR СК «Уніка», Олена Симончук.
ПАТ "Страхова компанія "Кредо-Класик" створена 10 лютого 1994 р., з 2010 р. перейменована на ПАТ "Страхова компанія "Уніка". Статутний фонд компанії становить 65,2 млн грн. Компанія присутня в усіх секторах non-life страхування, входить до складу Uniqa Group (Австрія).