ua en ru

Ситуація в зоні проведення АТО погіршилася, - штаб

Ситуація в зоні проведення АТО погіршилася, - штаб Фото: Бойовики на Донбасі

Бойовики протягом дня використовували стрілецьке озброєння на Донецькому напрямку

Обстановка у зоні проведення атитерористичної операції (АТО) сьогодні, 25 серпня, дещо загострилася: бойовики активно обстрілювали позиції українських військових з опівночі і до 7 ранку, практично вздовж усієї лінії розмежування. Про це повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

Так, поблизу Маріуполя, о пів на першу ночі зі сторони Комінтерново, по нашому опорному пункту в Лебединському, найманці били зі 122-міліметрової артилерії. Також, о пів на першу, бойовики обстріляли зі 122-міліметрової артилерії українські оборонні рубежі в Сопіно.

"В результаті цих обстрілів двоє українських морських піхотинців загинули, ще троє отримали поранення. Крім того, близько 6 ранку, злочинці з мінометів 120 калібру вели вогонь по українських підрозділах у Гранітному", - йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку, майже опівночі бойовики обстрілювали з артилерії калібру 122 міліметри Водяне. На Артемівському напрямку, під вогонь 120-міліметрових мінометів ворога потрапили позиції сил АТО в селищах Попасна і Степне. А близько 5 ранку, зі сторони Вуглегірська, по наших позиціях у Луганському працювали 152-міліметрова артилерія противника.

Вже впродовж світлої пори доби, бойовики дещо зменшили інтенсивність обстрілів і здебільшого використовували стрілецьке озброєння на Донецькому напрямку.

Сьогодні, 25 серпня, обстановка у зоні АТО дещо загострилася. Активні збройні провокації бойовиків, були зафіксовані з о...

Posted by Прес-центр АТО on 25 серпня 2015 р.

Нагадаємо, сьогодні в АПУ повідомляли, що обстановка на Луганському напрямку зони антитерористичної операції (АТО) погіршилася.

Разом з тим, в зоні АТО за минулу добу загинули двоє українських військовослужбовців, ще дев'ять отримали поранення.