ua en ru

Ситуація в зоні АТО стабілізувалася, втрат за день немає, - штаб

Ситуація в зоні АТО стабілізувалася, втрат за день немає, - штаб Фото: сили АТО на Донбасі

Бойовики за день 16 разів обстріляли позиції українських військових

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі 21 травня ситуація відносно стабілізувалася, бойовики 16 разів обстріляли українських військових, втрат у лавах бійців ЗСУ немає. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО Facebook.

"Ситуація вздовж всієї лінії фронту відносно стабілізувалася, враховуючи те, що супротивник не застосовував важкого артилерійського озброєння. З початку доби станом на цей час бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України... втрат серед українських воїнів не було", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що на Приморському напрямку бойовики обстрілювали військових в районі Широкиного, Водяного, Чермалика, Гнутового та Новотроїцького з гранатометів різних модифікацій

На Донецькому напрямку в південному і східному передмісті Авдіївки бойовики вели вогонь по укріпленнях ЗС України з гранатометів і стрілецької зброї. На Луганському - обстріляли з мінометів один з опорних пунктів українських захисників поблизу Новоолександрівки. Неподалік Кримського бойовики стріляли з автоматичних станкових гранатометів.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 21 травня 2017 року Впродовж сьогоднішнього дня російсько...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про відновлення боїв у Донецькому аеропорту.