ua en ru

Бойовики обстріляли Мар'їнку, є пошкодження, - Жебрівський

Бойовики обстріляли Мар'їнку, є пошкодження, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський

В результаті обстрілу евакуювали учнів однієї з шкіл міста

Бойовики обстріляли Мар'їнку Донецької області, в результаті обстрілу евакуювали учнів однієї з шкіл міста. Про це у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Щойно російські окупанти обстріляли Мар'їнку в районі 2-ї школи. Вчителі швидко вивели дітей у бомбосховище. Коли обстріли вщухли, діток розвезли на автобусах по домівках. За попередньою інформацією є одне попадання в приватний будинок по вул. Прокоф'єва. Інформація уточнюється", - повідомив Жебрівський.

Щойно російські окупанти обстріляли Мар'їнку в районі 2-ї школи. Вчителі швидко звели дітей в бомбосховище. Коли обстріл...

Опубліковано Павлом Жебрівським 24 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Державна прикордонна служба призупиняла пропуск через КПВВ "Мар'їнка" через обстріл на Донбасі. В результаті обстрілу ніхто з цивільних і персоналу прикордонного відомства не постраждав. Повідомляється, що зараз на даному напрямку прикордонники відновили пропускні операції і здійснюють оформлення осіб та транспортних засобів у штатному режимі.