ua en ru

Бойовики за вечір 43 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за вечір 43 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб Фото: Бойовики на Донбасі

Вчора українські військові відбили дві атаки противника

C 18:00 до півночі, 11 липня, по всій лінії розмежування проросійські бойовики близько 43 разів обстріляли позицій сил антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-служби АТО в Facebook.

Так, згідно з інформацією штабу, артилерійські обстріли по позиціях сил АТО відбулися з 21:00 до опівночі в районах н.п. Піски, Авдіївка, Опитне, Луганське, Старогнатівка, Лозове, Водяне, поблизу Донецького аеропорту тощо. О 22.40 в районі Трьохізбенки окупанти вели обстріл наших позицій 122-мм реактивними снарядами.

"З 02:17 по 02:25 з артилерії калібру 152 мм кремлівські найманці обстріляли житлові квартали міста Попасна з напрямку міста Первомайськ. А опівночі та близько 2-ї ночі - бойовики вели обстріл по наших позиціях в районі міста Авдіївка, селищ Світлодарськ та Луганське", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що вчора українські воїни відбили дві атаки противника. Групи бойовиків чисельністю 15-20 осіб намагалися захопити або прорватися повз опорні пункти українських військ. О 21:15 - поблизу н.п. Авдіївка, о 21:35 - поблизу Верхньоторецького. Українські бійці дали гідну відсіч нападникам та змусили їх відступити.

Оперативне зведення на ранок, 12 липня 2015 р.Ситуація на сході України знову загострюється.Так, з 18-ї по 24-ту годин...

Posted by Прес-центр АТО on 11 липня 2015 р.

Нагадаємо, вчора протягом дня бойовики понад 20 разів обстріляли позиції сил українських військових в зоні проведення антитерористичної операції (АТО).