ua en ru

Ситуація в зоні АТО загострилася, - штаб

Ситуація в зоні АТО загострилася, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Бойовики вчора ввечері близько 60 раз обстріляли позиції українських військових

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 17 липня, знову загострилася. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"З 18 до 24 російсько-терористичні війська близько 60 разів здійснили обстріл позицій сил АТО. З них - понад 20 разів з забороненого мінськими домовленостями зброї. З 21, протягом години, з боку селища Спартак проросійські вбивці стріляли з 120 мм мінометів по місту Авдіївка, де проживає мирне населення. Близько 22 години поблизу селища Лебединське українські військові виявили і примусили до втечі диверсійно-розвідувальну групу", - йдеться в повідомленні.

Крім того, терористи обстрілювали українських військових в районі Досвідченого, Новотошковского, Авдіївки, Пісок, Верхньоторецької, Водяного, Первомайського та Новотроїцького.

"Сьогодні, 18 липня, станом на 6 ранку, бандформування значно активізувалися. З гаубиць і мінометів бойовики піддали обстрілу опорні пункти сил АТО в районах селищ Дослідне, Верхнеторецогое, Новоселівки, Гранітного, Мар'їнки, Старогнатіоки, Станиці Луганської, Пісок, Широкіно тощо. Близько 5-ї ранку, проросійські терористи стріляли з танка по мирним жителям міста Авдіївка. Майже півгодини танкові снаряди розривалися в житлових кварталах міста", - додали в штабі.

ОПЕРАТИВНЕ ЗВЕДЕННЯ НА РАНОК 18 ЛИПНЯ 2015 РОКУСитуація в районі проведення АТО протягом минулої доби, 17 липня, знову...

Posted by Прес-центр АТО on 17 Июль 2015 г.

Нагадаємо, підрозділи Національної гвардії України та Міністерства внутрішніх справ на Донбасі відходять в тил, а їм на заміну висуваються підрозділи Збройних сил України (ЗСУ).