ua en ru

Ситуація в зоні АТО загострилася

Ситуація в зоні АТО загострилася Фото: українські військові

За минулу добу бойовики 23 рази обстріляли українських військових

Учора ввечері, 5 січня, ситуація в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі відносно загострилася. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Вчора ввечері ситуація в зоні проведення АТО щодо загострилася. Після 18:00 годин до кінця доби бойовики 14 разів порушили умови припинення вогню. Найбільша кількість обстрілу наших позицій противником зафіксована на Горлівсько-Светлодарской дузі. Зокрема, загарбники неодноразово відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в бік українських воїнів, які несуть службу в районі Новгородського, Зайцевого, Миронівського, Луганського та Троїцького", - йдеться в повідомленні.

Крім того, вчора бойовики вели прицільний обстріл позицій українських військових в районі Майорського. Всього за минулу добу зафіксовано 23 випадки порушення бойовиками режиму припинення вогню.

З початку цього дня бойовики тільки один раз, близько 4:00 години ранку, зі стрілецької зброї хаотично обстріляли Піски.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 годину 6 січня 2016 року:Вчора ввечері ситуація у зоні проведенні АТО в...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 5 января 2016 г.

Нагадаємо, в рядах проросійських бойовиків на Донбасі тривають кадрові чистки, 31 грудня 2015 року здійснено невдалий замах на вбивство польового командира з позивним "Веселий" з найближчого оточення лідера ДНР Олександра Захарченко.