ua en ru

У Донецьку ситуація загострилася, бойові дії перемістилися до Київського проспекту, - мерія

У Донецьку ситуація загострилася, бойові дії перемістилися до Київського проспекту.

У Донецьку ситуація загострилася, бойові дії перемістилися до Київського проспекту. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької міської ради.

"У другій половині дня обстановка в місті загострилася. Бойові дії з периметра аеропорту пересунулися ближче до Київського проспекту", - йдеться в повідомленні.

Так, в результаті попадання снаряда пошкоджено покрівлю та зруйновані перекриття в квартирі №30 будинку 22 по вул. Буслаєва.

"Між будинками №69 та 71 по Київському проспекту снаряд залетів у двір, потрапив в легковий автомобіль ВАЗ 2101 і той загорівся. З першого по п'ятий поверхи в зазначених будинках вибуховою хвилею вибито шибки. По вул. Маркова снарядом пошкоджено будинок №67, осколками перебита труба, що подає газ на вказаний будинок", - повідомили в мерії.

Як зазначається, жертв серед мирного населення немає.

У мерії закликали жителів, які проживають в районі ведення активних бойових дій, не виходити без крайньої потреби на вулицю, при перших ознаках небезпеки сховатися в спеціально відведених місцях і якщо є можливість - перебратися ближче до центру міста.