ua en ru

Ситуація в районі Мар'їнки стабілізувалася, обстріли припинилися, - Жебрівський

Ситуація в районі Мар'їнки стабілізувалася, обстріли припинилися, - Жебрівський Фото: глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

Людей із насосної станції евакуювали

Ситуація в районі Мар'їнки (Донецька область) стабілізувалася, обстріли з боку бойовиків припинилися. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Станом на 12:30 ситуація на насосної станції №1 (в Ясинуватьскому районі між с.Василівка і Крута балка) дещо стабілізувалася. Тобто обстріли припинилися. Людей із насосної станції евакуювали. Наразі там працюють ДСНСники й сапери", - йдеться у повідомленні.

За словами Жебрівського, наразі на території станції виявлено 14 оронок й до десятка нерозірваних снарядів. Разом з тим, він зазначив, що видимих пошкоджень станції за оперативною інформацією не виявлено.

"В принципі, станція може працювати. Але немає людей. Люди категорично відмовляються повертатися на свої робочі місця - вони просто бояться. Поки що працюємо по лінії СЦКК для того, аби забезпечити тривалий режим тиші і все ж таки вмовити людей стати до роботи. Але спеціалісти, які працюють на місці й спілкуються з людьми, жодних гарантій поки що не дають", - йдеться у повідомленні.

Станом на 12:30 ситуація на насосної станції №1 (в Ясинуватьскому районі між с.Василівка і Крута балка) дещо стабілізува...

Опубліковано Павлом Жебрівським 8 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Жебрівський повідомляв про загострення ситуації в районі Мар'їнки, що унеможливлювало евакуацію людей.