ua en ru

Ситуація на "націоналізованих" підприємствах ОРДЛО страйконебезпечна, - ІС

Ситуація на "націоналізованих" підприємствах ОРДЛО страйконебезпечна, - ІС Фото: ВАТ "Алчевський металургійний комбінат"

У трудових колективах розглядається можливість організації масових акцій протесту

У трудових колективах провідних підприємств окупованої російськими терористами частини Донбасу (зокрема ПАТ "Краснодонвугілля", ТОВ "ДТЕК "Ровенькиантрацит", ДТЕК "Свердловантрацит", ВАТ "Алчевський металургійний комбінат") зростають протестні настрої у колективах. Про це повідомляє прес-служба групи "Інформаційний спротив".

Зазначено, що це пов'язано із заходами "керівництва" ЛНР щодо їхньої "націоналізації".

"Зокрема, окупаційною "владою" донині не вирішено питання перереєстрації зазначених підприємств на території псевдореспубліки, введення тимчасової адміністрації і працевлаштування трудових колективів. Проблемним залишається й питання виплати зарплати (аванс мав бути виплачений до 21 березня)", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим, за даними "ІС", у трудових колективах розглядається можливість організації масових акцій протесту на захист своїх прав.

Крім того, як повідомляється, на окупованих територіях Донецької області зростає невдоволення окремих верств населення рішенням "керівництва" ДНР про заборону видачі гуманітарної допомоги "Фондом Ахметова", зокрема найбільше неприйняття це викликає у пенсіонерів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія проведе масштабну утилізацію озброєння для списання перекинутої на окупований Донбас зброї.