ua en ru

Ситуація з е-декларуванням підтвердила, що влада відірвалася від реальності, - Новинський

Ситуація з е-декларуванням підтвердила, що влада відірвалася від реальності, - Новинський Фото: Вадим Новинський

Ситуація з е-декларуванням підтвердила, що українська влада повністю відірвалася від реальності. Таку думку на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook висловив народний депутат України Вадим Новинський.

"Головний плюс компанії по Е-декларуванню в тому, що всі українці переконалися - ця влада, повністю відірвалася від реальності. Електронні декларації – тест на чесність для нинішнього, так званого, "політичного бомонду", - вважає Новинський.

не Можна обійти стороною тему, яка розбурхує уми країни ось вже тиждень. Як я ставлюся до електронного декларування? Поки ще не занадто пізно...

Опубліковано Вадимом Новинським 1 листопад 2016 р.

Він зазначає, що "два роки в країні йде війна, економічна активність прагне до нуля, Україна сидить на голці грошових траншів МВФ, а ті, хто нещодавно стали владою, відчувають себе дуже навіть непогано".

"Ці люди, в більшості, ніколи не займалися бізнесом, не створили жодного робочого місця, і при цьому мають мільйони доларів готівкових коштів, і їх разом з родичами сміливо можна включати у списки Forbes. Вважаю - збагачення під час війни, можна назвати лише одним словом – мародерство", - впевнений політик.

Він окремо зазначає другий етап процесу декларування, коли, за його словами, ці "нові українці" почнуть пояснювати походження коштів: "Ще шоу буде. Поки що це виглядає як банальна спроба легалізувати награбоване".

"Можна заперечити, що в опозиції теж багато чого в деклараціях. Це так, але є ключова відмінність - ми декларуємо доходи і пам'ятаємо про соціальну відповідальність бізнесу, в непростих умовах платимо податки і створюємо робочі місця. Ми не заробляли на війні і не використовували війну як бізнес - на відміну від багатьох "патріотів". Тому до наших декларацій у громадськості претензій не виявилося", - вважає депутат від Опозиційного блоку.

Він переконаний, що головний плюс компанії по е-декларуванню в тому, що всі українці переконалися – "ця влада, повністю відірвалася від реальності, і зайнята тільки тим, як побільше набити свої кишені".

"Їй, схоже, все одно, в яких умовах виживають пересічні люди, квартири яких не опалюються, у яких немає роботи, а мізерних пенсій не вистачає ні на комунальні витрати, ні на продукти з ліками, ціни на які зростають щодня", - заявив Новинський.

На його думку, влада продовжує переслідувати тих, хто працює в реальному секторі, платить зарплати, створює робочі місця і утримує країну на плаву, відкриваються липові справи, звучать звинувачення.

Новинський впевнений: "Якщо ця влада не може впоратися з бідністю й розрухою, потрібно закінчити розбурхувати країну липовими реформами і політичними шоу, потрібно покаятися перед народом і піти, не заганяючи всіх нас у ще більшу яму, з якої Україна вже ніколи не вибереться".