ua en ru

Ситуація у Балаклії: у ЗСУ повідомили, що осередків пожежі не спостерігається

Ситуація у Балаклії: у ЗСУ повідомили, що осередків пожежі не спостерігається Фото: вибухи у Балаклії (twitter.com-CleanAuthoritie)

На території спостерігається задимлення

Генеральний штаб Збройних сил України (ЗСУ) повідомляє, що у Балаклії на колишній технічній території 65 арсеналу наразі осередків пожежі не спостерігається, однак є задимлення. Про це сказано на сторінці Генштабу в соцмережі Facebook.

Тривають заходи локалізації пожежі на території колишнього сховища у Балаклеї (Оновлено станом на 19.00) Сьогодні, 3...

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 3 травня 2018 р.

"На даний час на місці події працюють 4 пожежних розрахунки від Збройних Сил України та 6 - від ДСНС. Для ліквідації пожежі залучено 2 пожежні танки, інженерну машину розгородження, 8 пожежних автомобілів, літак Ан-32 та вертоліт Мі-8. Також додатково направлено ще 2 пожежні танки. Здійснюється повітряна розвідка… залучено підрозділи Військової служби правопорядку у ЗС України для оточення території… Наразі є задимлення території, проте осередків пожежі не спостерігається", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, начальник управління зі зв'язків з громадськістю Збройних сил України Богдан Сеник повідомив, що вибухи в Балаклії (Харківська область), які почалися через пожежу на території військового арсеналу, станом на 16 годину припинилися.