ua en ru

Ситуація в Балаклії: у Міноборони повідомили про зменшення площі пожежі

Ситуація в Балаклії: у Міноборони повідомили про зменшення площі пожежі Фото: пожежа в Балаклії (facebook.com-MNS.GOV.UA)

Про ситуацію в Балаклії поінформовано президента України Петра Порошенка

У Міністерстві оборони України повідомили, що станом на 19:30 у четвер, 3 травня, на території військових складів у Балаклії Харківської області площа пожежі значно зменшилась. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

"Станом на 19:30 пожежними розрахунками Збройних сил України та Державної служби з надзвичайних ситуацій продовжується гасіння загоряння трави на території не розмінованого технічного майданчику. Наразі основні осередки пожежі локалізовано. На окремих ділянках продовжуються роботи з гасіння. Спостерігається значне зменшення території загоряння та задимлення", - зазначено у повідомленні.

Як повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій, на місці події працює Зведений загін Головного управління ДСНС України у Харківській області у складі 54 одиниць техніки та 200 чоловік особового складу.

"Про заходи, які вживаються ДСНС для нормалізації ситуації на технічній території військової частини "65 Арсенал" голова служби Микола Чечоткін проінформував президента України Петра Порошенка", - йдеться у повідомленні ДСНС.

Ситуація в Балаклії: у Міноборони повідомили про зменшення площі пожежіСитуація в Балаклії: у Міноборони повідомили про зменшення площі пожежіСитуація в Балаклії: у Міноборони повідомили про зменшення площі пожежіСитуація в Балаклії: у Міноборони повідомили про зменшення площі пожежіСитуація в Балаклії: у Міноборони повідомили про зменшення площі пожежі

Фото: пожежа в Балаклії (facebook.com-MNS.GOV.UA)

Нагадаємо, раніше у генштабі ЗСУ повідомили, що вибухи у Балаклії, які розпочалися через пожежу на території військового арсеналу, станом на 16 годину припинилися.