ua en ru

Ситуація в Авдіївці: світла немає ще на 7 вулицях і в р-ні "Ювілейний"

Ситуація в Авдіївці: світла немає ще на 7 вулицях і в р-ні "Ювілейний" Фото: відновлення електрики в Авдіївці

Тривають відновлювальні роботи на Авдіївському коксохімічному заводі

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій доповіли про ситуацію в Авдіївці станом на 20:00 5 лютого: до електропостачання не підключено ще сім вулиць і весь мікрорайон "Ювілейний". Про це повідомляє прес-центр ДСНС.

"Залишаються не підключеними (до електропостачання - ред.) мікрорайон "Ювілейний", вулиці Грушевського, Маяковського, Степна, Незалежності, 50-річчя АКХЗ, Пархоменка та вулиця Донецька. Тривають відновлювальні роботи на Авдіївському коксохімічному заводі", - йдеться в повідомленні.

Зазначено також, що для проведення робіт із розмінування направлено дві піротехнічні групи (7 осіб) ГУ ДСНС в області та 2 одиниці техніки.

"Станом на 20:00 піротехнічними групами проведено обстеження дороги від с. Кам'янка до Донецької фільтрувальної станції 3,5 км та 2,1 га території поблизу Донецької фільтрувальної станції", - доповіли у відомстві.

altaltalt
Фото: відновлення електропостачання в Авдіївці

Повідомляється, що ремонтно-відновлювальні роботи в Авдіївці проводилися співробітниками РЕМ (13 осіб та 3 одиниці техніки), також у місті працювали 2 піротехнічні групи 1-го Спеціального центру швидкого реагування та гуманітарного розмінування ДСНС (м. Київ) у кількості 10 осіб та 2 одиниці техніки.

Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко повідомив, що станом на вечір 5 лютого в Авдіївці відновили електропостачання.