ua en ru

Ситуація в Авдіївці: роботу всіх шкіл і дитсадків відновлять 6 лютого

Ситуація в Авдіївці: роботу всіх шкіл і дитсадків відновлять 6 лютого Фото: Павло Жебрівський доповів про обстановку в Авдіївці

Школи і дитячі установи міста забезпечені бомбосховищами

В обстріляній Авдіївці в понеділок, 6 лютого, планується відкриття всіх шкіл та дитячих садочків міста. Про це заявив голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський, повідомляє прес-служба ДонОДА.

"Учора (3 лютого) в місті працювали дві школи - №7 і №1. Вчора школи відвідали 228 дітей. У понеділок планується відкриття усіх шкіл та дитячих садочків міста", - йдеться в повідомленні.

При цьому зазначено, що школи і дитячі установи міста забезпечені бомбосховищами.

Крім того, за даними ОДА, в Авдіївці в робочому режимі працюють управління казначейства, відділення Укрпошти, лікарня, військово-цивільна адміністрація, поліція.

"ДСНС підключила 24 пересувні електрогенератори біля всіх соціально значимих об’єктів. Зокрема, за допомогою генераторів електроенергію подають на каналізаційно-насосну станцію та ДФС. Станом на сьогодні, у місті працює 11 пунктів обігріву населення", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше бойовики обстріляли бригаду електриків, яка намагалася відновити подачу електрики у знеструмлену Авдіївку.