ua en ru

Ситуація в Авдіївці: в Держдумі звинуватили Україну в ескалації конфлікту

Ситуація в Авдіївці: в Держдумі звинуватили Україну в ескалації конфлікту Фото: Затулін звинуватив Україну в ситуації в Авдіївці

У Держдумі вважають, що через ситуацію в Авдіївці "Україна повинна бути поставлена ​​на місце"

У Державній думі Росії звинуватили Україну в ескалації конфлікту, пов'язаного з ситуацією в Авдіївці Донецької області. Про це заявив перший заступник голови комітету Держдуми у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків зі співвітчизниками Костянтин Затулін, передає "Лента.ру".

"Причина - необхідність попередити можливі кроки з боку нової американської адміністрації щодо зниження напруженості і часткової або повної відміни санкцій. Для цього Україна повинна продемонструвати, що не на часі думати про скасування обмежень - навпаки, ситуація погіршується і потрібно чинити тиск на Москву", - зазначив він.

На думку російського депутата, на ситуацію, що склалася потрібно жорстко реагувати.

"Якщо Україна має намір виступати провокатором для того, щоб руйнувати поліпшення відносин між Росією і США, що намітилося, то в такому випадку вона повинна бути поставлена ​​на місце", - вважає Затулін.

Нагадаємо, раніше прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков озвучив версію Кремля щодо обстрілів Авдіївки Донецької області. Зокрема, він звинуватив у конфлікті якісь "самостійні загони" Збройних сил України.