ua en ru

Ситуація в Авдіївці: бойовики почали обстріл міста

Ситуація в Авдіївці: бойовики почали обстріл міста Фото: Авдіївка

Постраждалих в результаті обстрілу Авдіївки немає

Проросійські бойовики сьогодні ввечері, 22 березня 2017 року, почали обстріл Авдіївки (Донецька область). Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник голови Національної поліції, начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Авдіївка. О 17:00 бойовики почали обстріл міста. Вже є попадання в будинок №12 по вул. Леваневського. Пошкоджені дах, стіни, вікна. Постраждалих немає", -повідомив він.

Авдіївка. В 17.00 бойовики почали обстріл міста. Вже є попадання в будинок #12 по вул. Леваневського. Пошкоджені дах, стіни, вікна. Постраждалих немає.

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 22 березень 2017 р.

Відзначимо, що у зв'язку з постійним знеструмленням Авдіївки (Донецька область), яке виникає, зокрема, через обстріли, у місто протягнуть альтернативну лінію електропередач з підконтрольної українській владі території.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 19 березня проросійські бойовики обстріляли Авдіївку Донецької області, в результаті чого поранення отримала мирна мешканка.

Крім того, українська сторона Спільного центру контролю і координації (СЦКК) констатувала, що бойовики продовжують обстріли позицій Збройних сил України та населених пунктів уздовж лінії розмежування на Донбасі.