ua en ru

У системі е-декларування є технічні помилки, - Соболєв

У системі е-декларування є технічні помилки, - Соболєв Фото: Соболєв заявив про технічні помилки в е-декларуванні

12 жовтня відбудеться спеціальне засідання антикорупційного комітету

Голова парламентського комітету з протидії корупції Єгор Соболєв заявляє про технічні помилки у системі е-декларування. Про це нардеп написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Сайт, де мають збиратися і оприлюднюватися декларації всіх посадовців, не дозволяє заповнити декларацію правильно. Я двічі звертав увагу на це голови Національної агенції із запобігання корупції Корчак Наталії. Востаннє ми мали розмову разом з директором Антикорупційного бюро Артемом Ситником. Він правильно зауважив, що коли його детективи почнуть розслідувати обман в деклараціях, обманщики казатимуть в суді: "Так а сайт був неправильний", - написав парламентар.

Соболєв зазначив, що у вівторок, 11 жовтня, буде проведено спеціальне засідання антикорупційного комітету, щоб в рамках парламентського контролю за виконанням закону з`ясувати, що виправлено, а що ні.

Нагадаємо, комітет Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції призначив засідання на 11 жовтня, на якому планується заслухати звіт Кабінету міністрів і Національного агентства щодо запобігання корупції про виконання закону про електронне декларування доходів чиновників.