ua en ru

В Ясинуватій стався вибух на блокпосту, загинули і поранені до 20 бойовиків, - розвідка

В Ясинуватій стався вибух на блокпосту, загинули і поранені до 20 бойовиків, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

За даними розвідки, бойовики порушили заходи безпеки на складі боєприпасів

В районі окупованої Ясинуватої Донецької області на блокпосту в приміщенні, де зберігалися боєприпаси, стався вибух, в результаті якого загинули і поранені до 20 бойовиків. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

"На блокпосту 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК в районі н. п. Ясинувата в приміщенні для зберігання зброї і боєприпасів стався вибух, загинули і поранені до двадцяти військовослужбовців, які, нехтуючи заходами безпеки, вживали спиртні напої та курили в цьому приміщенні", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 20 травня У з’єднаннях і части...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 20 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики ДНР обстріляли співробітників Червоного Хреста під час роздачі гуманітарної допомоги населенню.

"Кілька кулеметних черг пройшли в безпосередній близькості від людей і автомобілів місії. На щастя, ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Донбасі.