ua en ru

Синоптики попереджають про заморозки у Києві 25 квітня

Синоптики попереджають про заморозки у Києві 25 квітня Фото: у Києві очікуються заморозки

На поверхні ґрунту та в повітрі очікуються заморозки

Синоптики попереджають про заморозки у Києві вночі 25 квітня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними Укргідрометцентру, вночі 25 квітня у Києві на поверхні ґрунту та в повітрі заморозки 0-5 градусів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за прогнозами Укргідрометцентру, 24 квітня внаслідок снігопадів у горах Івано-Франківської та Чернівецької областей очікується значний (3-й) рівень лавинної небезпеки.

Зазначимо, що за повідомленнями синоптиків, протягом доби 24 квітня у східній частині України очікуються сильні дощі. Крім того, станом на 7 годину ранку 24 квітня в Україні через складні погодні умови залишалися знеструмленими 22 населених пункти. В Одеській області 16 населених пунктів, в Дніпропетровській - 6 населених пунктів. Протягом 23 квітня аварійними бригадами обленерго відновлено електропостачання 49 населених пунктів у трьох областях, а саме: у Одеській - 38 н.п., Дніпропетровській - 10 н.п., та Харківській - 1 н.п., які були знеструмлені протягом 18-21 квітня внаслідок погіршення погодних умов.