ua en ru

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні 31 серпня

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні 31 серпня Фото: в Україні очікуються грози, дощі, місцями град

У ряді областей очікуються грози та сильні дощі

Синоптики попереджають жителів Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей про погіршення погодних умов завтра, 31 серпня. Про це повідомляє пресс-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.


Так, за прогнозами Укргідрометцентру в зазначених областях очікуються грози, місцями сильні дощі, пориви вітру та шквали 15-20м/с, місцями град.

"У Київській та Житомирській областях пориви вітру 15-18м/с, вночі грози. У Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Одеській та Миколаївській областях пориви вітру та шквали 15-20м/с, вночі грози, місцями град. У Чернігівській, Сумській, Полтавській і Дніпропетровській областях грози, пориви вітру та шквали 15-20м/с, місцями град", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше синоптики попереджали про високий рівень пожежної небезпеки в низці областей на півдні України до кінця літа - 29-30 серпня.