ua en ru

Синоптики попереджають про сильний вітер в Україні 1 грудня

Синоптики попереджають про сильний вітер в Україні 1 грудня Фото: вітер в Києві (Олександра Прилепы/УНІАН)

Очікуються пориви вітру 15-20 м/с

В Україні в деяких областях 1 грудня очікуються сильні пориви вітру. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"1 грудня в Україні, крім Волинської, Рівненської, Львівської, Тернопільської, Хмельницької, Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей, пориви вітру 15-20 м/с", - йдеться в повідомленні.

Крім того, сьогодні, 30 листопада, на заході Украинеы, а також у Житомирській і Вінницькій областях дощ, в Карпатах та на Закарпатті сильні опади, а на решті території невеликий дощ, місцями з мокрим снігом.

Нагадаємо, раніше синоптики попереджали про ожеледицю на дорогах Києва 29-30 листопада. Як зазначається, ожеледиця на дорогах очікується сьогодні, 29 листопада, до кінця доби, а також вночі і вранці 30 листопада. Крім того, синоптики попереджали про сильному вітрі в Києві сьогодні.

Як зазначалося, у Києві, за прогнозом синоптиків, очікується невеликий мокрий сніг і дощ, вночі та вранці ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с; температура вночі 0-2 градуси морозу, вдень 4-6 градусів тепла.