ua en ru

Синоптики попереджають про сильний вітер у Києві 28 грудня

Синоптики попереджають про сильний вітер у Києві 28 грудня Фото: вітер (УНІАН)

Вітряна погода в Києві збережеться також 29 грудня

У четвер, 28 грудня, у Києві очікуються пориви вітру 15-20 м/с. Про це з посиланням на Український гідрометцентр повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

У разі посилення вітру синоптики радять киянам щільно закрити вікна та прибрати з балконів предмети, що можуть впасти назовні. Також, перебуваючи на вулиці, варто триматися якомога далі від рекламних щитів, ліній електропередачі та дерев. Також не паркувати поряд із ними автомобілі.

Зазначається також, що за прогнозом синоптиків, 28 грудня у Києві буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер південний, 7-12 м/с, температура вночі від 0 до +2, вдень - від +5 до +7.

29 грудня вночі без опадів, вдень невеликий дощ, температура вночі близько +5, вдень - від +6 до +8, пориви вітру 15-20 м/с.

30 грудня очікуються дощ і мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу; температура протягом доби від +2 до +4 тепла, вітер південно-східний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с. 31 грудня без опадів. 1 січня дощ і мокрий сніг. Температура вночі близько 0, вдень від +3 до +5.

Нагадаємо, як повідомила раніше синоптик Наталя Діденко, останній тиждень грудня 2017 року в Україні буде теплим і "калюжним".