ua en ru

Синоптики попереджають про пожежну небезпеку 5 класу в Києві 8-12 травня

Синоптики попереджають про пожежну небезпеку 5 класу в Києві 8-12 травня Фото: у столиці утримається надзвичайна пожежна небезпека

Також очікуються грози, град і шквали у Київській області та більшості північних областей

Українські синоптики попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку (5 класу) в Києві та області протягом 8 - 12 травня 2017 року. Про це з посиланням на дані Українського гідрометеоцентру повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Із 8 до 12 травня у столиці та Київській області утримається надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі", - йдеться в повідомленні.

У зв’язку з цим фахівці закликають киян максимально обережно поводитися з вогнем, особливо в лісопаркових зонах, і нагадують про правила поведінки у разі виникнення пожежі.

Крім того, в Державній службі з надзвичайних ситуацій попереджають про грози, град та шквали у Київській області та більшості північних областей України.

"За даними Укргідрометцентру, до кінця доби 8 травня у Київській області та більшості північних областей грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с", - попередили у відомстві.

Нагадаємо, раніше українські синоптики попереджали про грозові дощі на території практично всієї України протягом 7 - 8 травня 2017 року. В Укргідрометцентрі також попереджали про надзвичайну (5 класу) пожежну небезпеку в Україні протягом 6 - 8 травня 2017 року.