ua en ru

Синоптики попереджають про підвищення рівня води в річках України

Синоптики попереджають про підвищення рівня води в річках України Фото: підвищення рівня води (Pixabey)

Підйом рівня води очікується сьогодні

Українські синоптики попереджають про підвищення рівня води на річках України протягом сьогоднішнього дня 10 грудня 2017 року. Про це з посиланням на дані Укргідрометцентру повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Попередження про підйом рівнів води на річках України. 10 грудня на річках Закарпатської області очікується підвищення рівнів води на 0,5-1,5 м (над рівнями 8 грудня станом на 8:00)", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби ДСНС, в нижніх течіях Боржави до 2,3 метра з виходом води на заплаву.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні по всій території України очікуються дощі, місцями з мокрим снігом. Температура повітря вдень складе від -2 до +12 залежно від регіону.

Так, українські синоптики очікують дощі на сході України, температура повітря складе від +7 до +10, на півдні країни місцями дощі з мокрим снігом - від +5 до +12, у Криму - від +10 до +12, дощі. У західній Україні - мокрий сніг, повітря прогріється від -2 до +2. У центрі країни місцями дощі з мокрим снігом, прогнозується від -1 до +10, на півночі також місцями дощі з мокрим снігом, температура повітря складе від -1 до +6.