ua en ru

Синоптики попереджають про підйом рівня води в річках на заході України

Синоптики попереджають про підйом рівня води в річках на заході України Фото: ДСНС попереджає про підйом рівня води (pixabey)

Рівні води в річках можуть піднятися у Львівській та Івано-Франківській областях

У річках Львівської та Івано-Франківської областей сьогодні, 8 серпня 2017 року, очікуються підйоми рівнів води. Про це йдеться в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними Укргідрометцентру, 8 серпня на річках басейнів Сяну, Дністра (Львівська, Івано-Франківська області) очікуються підйоми рівнів води на 0,2-1,0 м над рівнями на 08:00 5 серпня. При сильних зливах можливе формування значного місцевого та силового стоку", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше синоптики попереджали про пожежну небезпеку в Україні цього тижня. Зокрема, 7-14 серпня в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Харківській, Луганській, Донецькій, Кіровоградській, Дніпропетровській і Полтавській областях також очікується надзвичайна пожежна (5 класу) небезпека.

ДСНС закликає українців дотримуватися правил пожежної безпеки під час перебування в лісах, парках, на відкритих територіях і не провокувати виникнення пожеж в екосистемах.