ua en ru

Синоптики попереджають про підйом рівня води в річках на заході України

Синоптики попереджають про підйом рівня води в річках на заході України Фото: в Україні очікується підйом рівня води в річках (zakarpattya_net_ua)

30 червня в Карпатах існує загроза формування селевих потоків

Синоптики попереджають про підйом рівня води в річках на заході України сьогодні, 30 червня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними Укргідрометцентру, у зв'язку з очікуваними опадами, 30 червня на річках Закарпаття очікується підйом рівнів води на 0,2-0,8 м (на малих водотоках - 0,3-1,0 м) над поточними рівнями, без негативних наслідків", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у разі сильних злив можливе формування значного місцевого та схилового стоку. Крім того, в гірських районах існує загроза формування селевих потоків.

Також наголошується, що сьогодні, 30 червня в Карпатах існує загроза формування селевих потоків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 30 червня 2017 року, на півночі та у центрі України очікуються дощі з грозами, на решті території без опадів, температура повітря вдень становитиме від +26 до +35. У Києві сьогодні дощі з грозами, температура повітря вдень від +30 до +32, вночі від +17 до +19.