ua en ru

Синоптики попереджають про лавинну небезпеку в Карпатах 27 січня

Синоптики попереджають про лавинну небезпеку в Карпатах 27 січня Фото: лавина (1dsns.gov.ua)

Лавина очікується у горах Івано-Франківської та Закарпатської областей

Синоптики попереджають про лавинну небезпеку в Карпатах завтра, 27 січня 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними Укргідрометцентру, у зв’язку з відлигою 27 січня у горах Івано-Франківської та високогір’ї східної частини Закарпатської областей очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень)", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 26 січня 2018 року, на території України хмарно, опадів не очікується, денна температура від -8 до +6. За даними українських синоптиків, на заході вдень від -4 до +6, в північних регіонах від -1 до -8. У центральній частині сухо, денна температура повітря становитиме від -4 до -8. У східних регіонах України вдень від -3 до -7, на півдні від -2 до -4. У Криму без опадів, температура повітря вдень від -2 до -4. Зазначимо, погоду більшої частини України визначатиме антициклон зі сходу та холодна повітряна маса, лише в західних регіонах місцями очікується незначне потепління. До цього синоптики попереджали про ожеледицю на дорогах Києва 26 січня.