ua en ru

Синоптики попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку в Україні 16-18 червня

Синоптики попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку в Україні 16-18 червня Фото: в Україні очікується високий рівень пожежної небезпеки (УНІАН)

Надзвичайна пожежна небезпека очікується у Волинській, Рівненській, Київській, центральних та південних областях

Синоптики попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку в Україні 16-18 червня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як повідомляється, завтра, 16 червня 2017 року, у Волинській, Рівненській, Київській, центральних та південних областях очікується надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

Крім того, зазначається, що надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека очікується і 17-18 червня 2017 року у Херсонській та Дніпропетровській областях.

Громадян закликають дотримуватися правил пожежної безпеки під час перебування у лісах, парках, на відкритих територіях та не провокувати виникнення пожеж в екосистемах.

Нагадаємо, синоптик Наталка Діденко повідомляла, що вихідні в Україні обіцяють бути холодними і дощовими, проте в п'ятницю буде тепло.

"16 червня в усіх областях України потеплішає і температура повітря протягом дня складе + 20..+ 25 градусів, а на заході і в південній частині країни до +24..+27 градусів. Найближча ніч буде явно прохолодною, тому, якщо вам випаде пізно повертатися додому або гуляти під зірками, одягніть щось щільніше", - написала синоптик.