ua en ru

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов у Карпатах

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов у Карпатах Фото: погодні умови (РБК-Україна)

На високогір'ї очікуються пориви вітру 30-35 м / с

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов у Карпатах, включаючи зливи, мокрий сніг та сильні пориви вітру 15 грудня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Попередження про погіршення погодних умов у Карпатах. За даними Укргідрометцентру, 15 грудня в Карпатах сильний дощ і мокрий сніг", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби ДСНС, на високогір'ї очікуються пориви вітру 30-35 м / с і заметілі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про попередження синоптиків про підняття рівня води в річках у ряді областей України протягом 14-16 грудня.

Так, продовжуватиметься розвиток тало-дощового паводку з підйомом рівнів води: на річках Закарпаття, ділянці Дністра Самбір-Журавное, у середній і нижній течіях притоків Дністра ріки Стрв'яж, Стрий, Свіча на 0,5-1,3 м, місцями можливий вихід води на заплаву, у нижніх течіях р.Латориця утримуватися значний шар води на заплаві, на нижніх ділянках р. Боржава підтоплення автодороги Шаланки-Великі Ком'яти, сільськогосподарських угідь ряду сіл Іршавського та Виноградивсього районів; на ділянці Дністра Галич-Заліщики - на 1,0 -1,7 м, на ділянці Прута Чернівці - держкордон - на 0,2 - 0,7 м.