ua en ru

Синоптик попередила про сильну спеку на вихідних

Синоптик попередила про сильну спеку на вихідних Фото: погода в Україні (РБК-Україна)

22-23 червня в Україні очікується до +36

Погода в Україні 22-23 червня очікується спекотною, місцями з дощем. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення синоптика Наталі Діденко у Facebook.

Діденко зазначила, що на вихідних температура повітря становитиме +36, у західних областях очікується до +32.

"Вихідними літня спека триватиме в Україні. Навіть, я б сказала, сильна спека. Протягом дня повітря розпечеться до +31+36 градусів. У західних областях очікується +28+32 градуси", - написала вона.

Погода на вихідних очікується переважно сухою. Втім, у західній частині країни очікується короткочасні дощі з грозами, також опади можливі у Вінницькій та Житомирській областях. Діденко додала, що під час гроз можливі сильні зливи, шквали та град.

"У Києві 22-23 червня очікується сильна спека, +32+34 градуси. Опади в столиці малоймовірні, лише аж ввечері в неділю пройде дощ з грозою", - повідомила Діденко, зазначивши, що спека спаде 25-26 червня.

Синоптик попередила про сильну спеку на вихідних

Фото: facebook.com/tala.didenko

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на 21 червня в Україні оголошене штормове попередження. На заході країни сьогодні очікуються сильні дощі, місцями з градом, та посилення вітру до 20 м/с. Через сильні опади в річках Закарпаття рівень води може піднятися на кілька метрів.